sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vuoden vaihde

Tässä ois niiiiiiiin monta asiaa mitä ollaan tehty, mutta en jaksa nyt kertoa niistä. Vuosi 2015 oli ihan huippu tulosten osalta sillä agissa Kiia nousi alku vuodesta kakkosiin ja ihan loppu vuodesta kolmosiin, mikä itseasiassa salaa oli oma tavoitteeni.:D Kolmosten radoille ei kuitenkaan vielä uskaltauduta, koska niin moni asia on vielä kesken. Katsotaan tossa kevään aikana sitten jotain kisoja. Nuutistakin olen ylpeä, sillä kesällä agipitseissä teimme kolmesta radasta kaksi nollaan eli yhtä vaille kakkosluokkalainen. Oon niin innoissani sillä haluaisin sille vielä sen yhen nollan!:) Sekin jää nähtäväksi.
Asetan taas uudet tavoitteet vuodelle 2016.

Kiia 

Agility: Varmuutta keppeihin ja kontakteihin. Tavoitteena olisi tehdä muutama nolla tulos kolmosissa.

Toko: Olen nyt päättänyt, että tokoura aloitetaan Kiian kanssa tänä vuonna! Kapula on ihan super hyvällä mallilla, pitämis aikaa pitää vaan pidentää. Muutkin liikkeet alokkaasta ovat ihan ok paitsi seuruu.

Näyttelyt: Kiialle on nyt vihdoin hommattu se passi, joten ulkomaille olisi tarkotus lähteä hakemaan uusia titteleitä nimen eteen.:D


Kaapo

Toivon, että Kaapo pysyy terveenä ja saa juosta metsässä vielä monta kertaa. En mitään muuta toivo, kun että se sais olla täällä vielä monta vuotta terveenä<3


Mulla on ollut viime keväästä saakka kauhee pentukuume ja se vaan yltyy kokoajan. On selvää, että Kiian pennun haluaisin ja en malta mahdollisia pentuja odottaa! No, elämähän on pelkkää odottamista!:DEi kommentteja:

Lähetä kommentti