tiistai 28. heinäkuuta 2015

Agipitseilyä ja Helsinki KV


Agipitsi: Melkonen viikonloppu!:) Alotetaan iltakisoista. Joka luokalla oli vain yksi startti ja Nuutti starttasi ykkösissä. Jännitin rataa paljon, koska oli pakko saada tulos, että pääsen myös Nuutin kanssa JSP-SM:miin. Rata sujui juuri niinkuin piti. Keppejä jännitin, koska Nuutti ei ole ollut tehnyt sellaista kulmaa ennen. Kepit meni hyvin ja este esteeltä tultiin lähemmäs maalia ja lopulta tajusin, että me tehtiin 0, -13 aliaikaa ja LUVA!!!!!! Lisäksi voitettiin koko rata! Tuntuu vieläkin tosi hyvältä. Nuutti on kyl melkonen raketti radalla!<3Onnelliset!:)


Lauantaina oli Kiian vuoro juosta kolme rataa. Päivä alkoi vähän huonosti, kun ohjaaja unohti käydä tutustumassa rataan. Hätkähdin, kun mua ja Kiiaa kuulutettiin radalle! Voitte kuvitella vaan fiiliksen!:D Onneksi sain 2min aikaa tutustua rataan. Siitä sitten suoraa radalle ja me tehtiin Kiian kanssa 0 ja LUVA ja 2sij.! Ensimmäinen LUVA kakkosista!:) Kahdella seuraavalla radalla ohjaaja muisti käydä tutustumassa (:D) kuitenkin molemmista HYL, mutta ei haittaa! Olin tyytyväinen pikku kooikerin aherrukseen!<3


Perjantaina oli Nuutti pojalla vielä kaksi rataa juostavana. Eka rata oli heti aamulla ja rata näytti mukavalta. Hyvillä mielin menin tutustumaan sillä Nuutin kanssa tavoite saavutettu niiltä kisoilta. Nuutti on muuten siitä kiva ohjattava, että se kääntyy perjaatteessa ilman käskyjä. Se seuraa aivan kokoajan, mitä teen. Mahtava pakkaus! No, takasin aiheeseen:) Rata sujui taas yli odotusten ja sieltä tuli taas 0 LUVAN kera!! Tämä sai mut innostamaan siihen, että jos saisin Nuutin vielä nostettua kakkosiin!:) Voi olla että toteutuu, v
oi olla että ei.:) Vikalta radalta vielä hyl. 


Helsinki eukanuba show:

 
Päivä alkoi onneksemme aurinkoisena. Hyvällä mielellä lähettiin kohti Tuomarilaa. Pystytettiin leiri odotettiin, että tollerit saataisiin loppuun. Kooikereita oli ilmotettu 6kpl. Piain oli Kiian vuoro ja oma esittäminen meni vähän penkin alle. Kiia kuitenkin hoiti homman ja teki juuri niinkun käskin ja meille heilutettiin punasta nauhaa ja saatiin myös SA. Luokkavoitto ja samalla PN1 ja eka CACIB.


ROP-kehässä meille ojennettiin punakeltainen ruusuke!Tuomari: Rainer Vuorinen. Arvostelu: Kaunis tasapainoinen valio. Kaunis pää ja värimerkit kanssa. Hieno ylälinja. erittäin hyvä askellus. Hienosti esitetty.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti