lauantai 11. heinäkuuta 2015

Agirotu 2015 ja suurleiri

Noniin! Blogin päivitys on vaan jääny ja jääny ja olis paljon kerrottavaa mm. Rauman agikisoista, epiksistä ja kennelliiton suurleiristä, mutta mennään aiheeseen :)Lauantaina 4.7 lähettiin kohti Nastolaa ja agirotua. Yövyimme matkan varrella. Saavuimme paikalle sunnuntaina ja menimme vain yhden radan, joka oli joukkue rata. Kisattiin Kiian kanssa mini kisaavissa ja olimme joukkueen ankkurit. Rata näytti kivalta ja menin hyvillä mielin tutustumaan. Yksi kohta tuotti pään vaivaa (en jaksa ruveta koneella tekemään karttaa kohdasta, joten koitan selittää parhaani mukaan ;D) Eli koira tuli mutkaputkesta edessä oli hyppy, jonka vieressä suora putki.Edessä oleva hyppy hypättiin ja koira keilattiin putkeen. Suunnittelin tämän kohdan TIETYSTI väärin! hyvä minä:D  Paremmin en jaksa selittää, mutta yksinkertaisesti Kiia ampui väärään päähän putkea mun huudoista huolimatta. Tuo koirahan ei enää käänny, vaikka kuin huutais. Loppu rataan olen tyytyväinen. Helteestä huolimatta Kiialla oli vauhtia hyvin! ;) Tähän vähän kuvia
 Tässä kohtaa napsahti hylly. Kiia lukinnut kauemman pään putkea ja mun ohjaus oli erittäin huonoa tässä kohtaa, kuten kuvastakin näkyy:)

Ja suurleiristä hieman. Kiia ja minä oltiin siis suurleirillä Lauran ja Miisan sekä Iidan ja Sohvin kanssa. Meillä oli kolmen hengen huone + aula, eli tilaa oli:) Koulutus lajeina oli aksa, toko, nenä, temput, JH ja rally-toko. Kivointa oli nenä ja toko. Aksassa tehtiin putkea, viehejuoksua ja 8 esteen rataa. Tokossa kontaktia, seuruuta, maahanmenoa ja luoksetuloa. Kaikki sujui ihan hyvin. Nenässä oli sellasta, että oli neljä mukia rivissä ja yhden sisällä on nami ja koiran pitää yksinkertaisesti löytää se:) Tämähän sujui, kun leikiten (Kiia on melkoinen nenä koira). Nenässä oli myös hakua, ja namiruutua. Kiiuli tykkäsi valtavasti ja se oli hänen mielestä väärin, että muutkin sai kokeilla namiruutua:D JH:ssa oli perus liikkeitä, seisotusta, yksilöarvostelua sekä kasvattajaluokkaa. Näyttely oli Kiian mielestä tyhmää. Temput/rally-toko oli kans kivaa, mut Kiiaa kiinnosti hajut aivan liikaa:( Nameja oli koko kenttä täynnä eikä se malttanut oikein keskittyä aina.:) Ainiin ja leirimätsärissä me oltiin Kiian kanssa BIS1:D En olis uskonu mut niin siinä pääs käymään. Tuomari vissiin tykkäs koikkereista:)


Leiri oli siis mukava, harmittaa vaan että kameraa en tajunnu ottaa mukaa.:( Eli mulla ei ole kuvan kuvaa mistään koulutuksista. Sen takia en tee kokonaista postausta leiristä. Jos ens vuonna muistais ottaa kameran (heh:D)Ens viikolla on agipitsi ja talkoilen ja kisaan koko viikonlopun ( 6 starttia 3 Kiian ja 3 Nuutin). Rankka viikonloppu tulossa, mutta sitäkin kivempi;) Odotan innolla. Muita tavotteita ei ole, kun et molemmilla koirilla on kivaa ja Nuutille se tulos, että päästään Vöyrille junnu SM:miin. Jännittää jo nyt ens viikonloppu:)

Ja tällä hetkellä on käynnissä äänestys eli millaisen postauksen haluatte, että teen? Äänestys loppuu 20.7 klo 14.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti