tiistai 19. toukokuuta 2015

Rauma show part 2 ja höpinää

Rauma shown toinen päivä kului talkoilessa, jh:ssa ja muiden kehiä katsellessa. Jh:sta ei nyt sen enenmpää, kuin ei sijaa,mutta meni mielestäni muuten tosi hyvin:) En kirjoita Rauma Showsta nyt sen enempää.


Ollaan nyt tokoiltu, käyty agi epiksissä Kiian ja Nuutin kanssa. Nuutti meni ykkösten agiradan tuloksella 20 ja sija 2:). Kiia puolestaan hyllytti kaksi avoimen rataa. Plussana radoille oli mahtava vauhti ja tatsi :D!!



Tokossa olla vahvistettu luoksetuloa, koska tarjoaa maahan joka kerta. Eli teen nyt niin, että kun alkaa hidastaa maahan menoon heitän pallon taakseni. Näin saan (ehkä:D) sen unohtamaan maahan menon hetkeksi. Seuruu on tosi hyvällä mallilla. Kauko ja treenataan ahkerasti iltaruualla. Jääviä en ole tehnyt vähäänaikaan. Vielä muutama seuruu kuva.






Tilasin Kiialle vielä hurtan pelastusliivit kesäksi. Olivat tarpeelliset sillä viime kesänä neiti hyppäsi kerran veneestä veteen ja kaks kertaa lähti sorsien perään järvelle! :O Ei tartte panikoida nyt niin paljon! ;) Oppii samalla kunnollisen uima tyylin. Ja nämä sopivat myös meidän Kaapolla koska ovat 5-10kg ja Kaapo painaa noin 7kg.


Ja oranssithan ne olla pitää;) #kooikerhondje #holland :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti